PER EMPORTAR

Menjar per emportar, com fer-ho ? 

Les comandes es tanquen a les 12:00 del mig dia

Escull els teus plats, 
truca al restaurant 977139012 o envia un correu a info@eltallertgn.com 
Espera a rebre el tiquet de la teva compra
Fes el pagament a través de transferència a : ES97 0081 1711 4100 0117 5327
i envia'ns el justificant, 

  Ja només queda recollir la teva comanda i gaudir.
(les comandes és lliuraran no més tard de les 13.30)
  Podeu demanar fins un hora abans de cada servei. 
RECORDI AVISAR-NOS DE LES INTOLERÀNCIES.

MENJA PER EMPORTAR

#PER COMPARTIR 

*CROQUETA DE POLLASTRE  ROSTIT I SHIITAKE
 CROQUETA DE  POLLO ASADO Y SHIITAKE .
2.50€

*LES NOSTRES BRAVES, A LA NOSTRA MANERA
NUESTRAS BRAVAS, A NUESTRA MANERA.
6.50€

AMANIDA DE VERAT AMB SALSA TÀRTARA I AVOCAT. 

ENSALADA DE CABALLA CON SALSA TÁRTARA Y AGUACATE
13.50


TARTAR DE TONYINA AMB OU FERRAT I FOIE

TARTAR DE ATÚN CON HUEVO FRITO Y FOIE.
15.50€

TARTAR DE SALMÓ, MOSTASSA, FONOLL I POMA

TARTAR DE SALMÓN, MOSTAZA, HINOJO Y MANZANA 
13.50€

CEVICHE PERUÁ DE CORVALL. 
CEVICHE  PERUANO DE CORVINA.
14.50€

MUSCLOS AMB MARINERA D’ALGUES
MEJILLONES CON MARINERA DE ALGAS
10,50€



CARXOFES FARCIDES DE BOLETS, PERNIL I FOIE

ALCACHOFAS RELLENAS DE SETAS, JAMÓN Y FOIE
  13.50

#SEGONS


*CANELÓ XL DE ROSTIT TRADICIONAL AMB BEIXAMEL

CANELÓN XL DE ASADO TRADICIONAL CON BECHAMEL 
10.90€


TURBOT  SENCER AL FORN AMB  BOLETS  I VERDURES
RODABALLO AL HORNO CON  SETAS Y VERDURAS
17.50

POTA DE POP I TRINXAT DE BUTIFARRA
PATA DE PULPO Y “TRINXAT” DE BUTIFARRA.
17.50

COSTELLA DE PORC A BAIXA TEMPERATURA I SALSA DE BARBACOA.
COSTILLA DE CERDO A BAJA TEMPERATURA, SALSA BARBACOA
17.00

#ARROSSOS  
(MÍNIM DOS PERSONES)

ARRÒS DE CRANK BLAU AMB MUSCLOS I SEPIA 
ARROZ DE CANGREJO AZUL CON MEJILLONES Y SEPIA
16

ARRÒS CREMÓS DE POP
ARROZ CREMOSO DE PULPO
16.50€

ARRÒS DE TONYINA,  GAMBA VERMELLA I CARXOFES 
ARROZ DE GAMBA ROJA, GAMBA ROJA Y ALCACHOFAS
17.00

ARRÒS D’ESCAMARLANS 
ARROZ DE CIGALAS
17.€

Els arrosos és necessari deixar una finança que es retornarà en portar la paella.


#POSTRES  

*PASTÍS DE FORMATGE I “ DULCE DE LECHE”
PASTEL DE QUESO  Y DULCE DE LECHE
6€


*BROWNIE DE XOCOLATA
BROWNIE DE CHOCOLATE
6€

POSTRE DE LA SETMANA  
POSTRE DE LA SEMANA
5.5€

CONTÉ GLUTEN/  CONTIENE GLUTEN.
    AVISEN DE LAS INTOLERANCIAS